{ "title": "Ekmek Hamurundan Poğaça", "image": "https://www.hamur.gen.tr/images/ekmek-hamurundan-pogaca.jpg", "date": "20.01.2024 17:33:25", "author": "orhan alem", "article": [ { "article": "Ekmek hamurundan poğaça, Basit malzemesi un, su ve mayanın meydana getirdiği ekmek hamuruyla sayısız lezzet yapabilirsiniz. Eskilerden bir reçete sunacağız, çay saati tariflerinin son zamanlarda meydana geldiği gibi, fazla çeşidin olmadığı günlerden. Eskilerden menü listesi hazırlandığında öncelikle sırada ve olmazsa olmaz fırın hamuru ile poğaça tarifi yer alır. Her hazırlanışında iç malzemesi değiştirilerek çeşitli ve faklı lezzetler oluşturabileceğiniz kolay bir tarif. Üstelik, hamurun zaman eskiden hazırlanması bununla birlikte kolaylık sağlamakta. Satın alacağınız hamurun gramı, fırına yönelik değişiklikler gösterir mi kaygısı ile 240-275 gram ekmek hamuru bahsetmek isteriz.